Classes d'anglès
Espanyol i català per a estrangers
Adults
Reforç escolar
Cursos a l'estranger
Cursos per a empreses
Conversa en anglès
Social English

Cursos d'anglès per a nens
Professors i docents
Chatlunch
Exàmens PLT/ Edexcel Universitat de Londres
Your House
IDIOMES MODERNS

Your House Idiomes
C/ Sant Antoni, 4 - 08500 Vic
Pl. Nova, 15 - 08570 Torelló
TEL. (+34) 609112475
yhouse@yourhouse.es
www.yourhouse.org


Classes d'anglès

          Des dels nostres centre de Vic i Torelló el nostre objectiu és adreçar les nostres classes al màxim número de persones al marge de la seva edat, professió, condició sociocultural o nivell de l’idioma. Els nostres estudiants i les seves necessitats lingüístiques queden totalment cobertes gràcies al recolzament que reben del nostre equip de professors. 

          Els nostres alumnes van augmentant el seu nivell de la llengua estrangera tot refermant la seva confiança a l’hora d’expressar-se gràcies al tracte personalitzat dels nostres professionals altament qualificats i a les tècniques pedagògiques que els fan progressar harmònicament tot fent servir les quatre destreses del llenguatge: la parla, l’escriptura, la lectura i l’escolta.

          Tot i que l’anglès general per a adults gaudeix de la nostra ocupació principal no cal fer  menció de la gran quantitat de professionals del món de l’empresa, la docència, la medicina, el turisme i del món tècnic o científic que assisteix cada dia als nostres cursos d’anglès.

          El programa d’estudi que utilitzem és prou variable, pràctic i extens, per aquest motiu pot aplicar-se a qualsevol camp d’interès o necessitat. No obstant, seguim les pautes estructurals i d’equivalència del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. Qualsevol persona, independentment de la seva edat o la condició sociocultural pot iniciar-se en els nostres cursos sabent que el seu aprenentatge tindrà un reconeixement internacional. En finalitzar un curs o nivell, l’alumne/ a rep un certificat que avala el seu aprenentatge de d’idioma.
 

 Espanyol i català per a estrangers

          Apreciat estudiant:

         
Organitzem cursos d’espanyol i català per a estrangers dissenyats especialment per a tu amb professors nadius. Disposem d’un gran nombre d’elements pedagògics, com són: llibre de text, recursos audiovisuals, diaris, pel·lícules, etc. No s’ha de tenir un coneixement previ d’espanyol o català per incorporar-se a alguns del nostres cursos; oferim qualsevol nivell: inicial, mitjà o avançat.

          Els cursos generals en grup reduïts es comencen en qualsevol moment de l’any i les classes es fan en horari de dilluns a divendres; si ho vols, pots assistir a més d’un grup simultàniament per tal de accelerar el teu aprenentatge. També tenim cursos a mida o individualitzats on l’alumne decideix l’horari, la programació i el temps que vol estudiar.


          Seguim les pautes estructurals i d’equivalència amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. Tanmateix, si ho vols, et podem preparar i gestionar la matrícula pels exàmens DELE (nivells inicial, intermedi i superior) de l’Institut Cervantes. A banda d’això, al final de cada nivell realitzat rebràs un certificat acadèmic de la nostra escola.


          Et podem facilitar d’una gran quantitat de recomanacions turístiques que pots aprofitar mentre fas el curs d’espanyol o català amb nosaltres.


          En cas que ho vulguis, Your House disposa d’habitacions totalment moblades en pisos compartits especials per a estudiants. 


          Pots enviar-nos la teva sol·licitud segons el formulari a la teva disposició.


          Esperem veure’t aviat i rep la nostra salutació, 


          Your House – idiomes       Adults

          Qualsevol estudiant sigui quina sigui la seva edat, condició sòcio-cultural, amb o sense coneixement previ de l’idioma pot incorporar-se a algún dels nostres cursos. Gràcies a les nostres tècniques pedagògiques, els nostres alumnes parlaran l'idioma ràpidament amb l'ajut de professors especialitzats, un ambient de classe relaxat i amè on les classes es fan interessants i atractives. Aviat l'estudiant experimenta una millora en l’anglès, eina imprescindible per a trobar-se integrat a la nostra societat. Tots coneixem la importància dels mitjans de comunicació, les noves tecnologies, internet, la recerca de treball, el comerç internacional, etc.Reforç escolar

          El linking service és el lligam entre el nostre centre i el centre docent on estudia l’alumne. Inicialment contactem amb el seu tutor/ a, valorem el nivell de l'estudiant, detectem els punts lingüístics febles que té i, seguidament, elaborem una programació individualitzada per a cada estudiant.

          Finalment, fem un seguiment exhaustiu durant tot el curs. Cal dir que tos els estudiants, ja siguin de secundària, batxillerat, selectivitat, cicles formatius, traducció-interpretació i de turisme, gaudeixen d’una preparació única. Com a resultat, s’observa una millora progressiva en les notes dels seus exàmens al llarg del curs.Cursos a l'estranger

          Your House organitza cursos d'idiomes durant tot l'any a Gran Bretanya, els Estats Units, Irlanda, Alemanya i França. A banda de viatjar, es fan noves coneixences i s'aprèn i es practica l'idioma al país d'origen.

         
Tenim tot un ventall de possibilitats i recursos per passar una experiència única i inoblidable a l'estranger: cursos per a adults d'anglès, alemany o francès general, anglès comercial per a executius, cursos de reforç o reciclatge d'anglès per a mestres, o bé, cursos organitzats en grups i guiats amb monitors per als més joves. Generalment, es fan les classes als matins, es complementen amb activitats a les tardes i els caps de setmana es fan excursions a diversos indrets de la zona. Els estudiants s’allotgen en famílies, en residències o en hotels.


          Trieu el vostre destí i us facilitarem el programa més adient.Cursos per a empreses

          Només amb unes nocions bàsiques d'anglès; empresaris, administratius, comercials o representants d'empreses; ara, tenen la possibilitat d'apuntar-se a un dels nostres cursos d'anglès comercial. L'eix lingüístic i la terminologia són de caire comercial, és a dir, l'anglès dels negocis a nivell internacional treballant converses telefòniques, cartes comercials, video-conferència, e-mail, fax, etc. Oferim aquests cursos des de Vic o Torelló i també organitzem cursos a les mateixes empreses.Conversa en anglès
Social English

          Els nostres cursos de conversa (Social English) estan pensats per a joves i adults que disposin com a mínim d’un nivell mig de coneixement de l'idioma, i que vulguin desenvolupar la part més activa de la llengua d’una manera dinàmica i amena. Es tracta de classes de conversa amb grups reduïts, que permeten als nostres alumnes millorar l’ expressió oral i la fluïdesa a l’hora de parlar l’anglès.Cursos d'anglès per a nens

          Els nens reben un tracte personalitzat i individualitzat ja que els grups són reduïts. Potenciem la motivació de l’infant mitjançant un seguit de recursos pedagògics al nostre abast.

         Amb l’ajuda dels nostres professors i un ambient relaxat i atractiu, l’alumne/ a millora l’assignatura a l’escola, agafa confiança en l’idioma i perd a poc a poc l’angoixa que generen els exàmens.


          Els exàmens Pearson Language Tests / Edexcel es distribueixen a la província de Barcelona per Your House i des de les nostres escoles de Vic i Torelló, els coordinem i distribuïm arreu.


          Edexcel disposa d’exàmens per a nens segons el seu nivell de d’idioma i els prepara des d’un inici a reptes més ambiciosos i formals en el futur. Tot seguit indiquem el nom dels exàmens: Firstwords, Springboard, Quickmarch, Breakthrough

        
Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.Professors i docents

Som un equip de professors, tant nadius de les diferents llengües estrangeres, com del nostre país. Estem qualificats i especialitzats en l'ensenyament d' idiomes, constantment ens reciclem i estem a la avantguarda de les darreres novetats que sorgeixen en el món dels idiomes, per aquest motiu us volem transmetre els nostres coneixements.

              Ens trobem al món dels idiomes des de fa molt de temps. Durant tots aquests anys hem seguit una trajectòria ascendent en professionalitat, especialització i resultats positius.

              Obtenim el màxim rendiment gràcies al nostre esforç i entusiasme en els constants reptes que ens plantegen els nostres alumnes i, amb una dedicació i supervisió constant en tots i cada un dels elements pedagògics, aconseguim uns resultats excel·lents.Chatlunch

          Una forma de practicar l’idioma oralment mentre es dina.

          Your House idiomes organitza grups de conversa a restaurants de la comarca. Practiquem  l’anglès tot dinant, organitzem grups d’estudiants acompanyats d’un professor especialitzat que desenvolupa diversos temes de conversa.


          Si vols més informació en relació a aquesta fantàstica idea, no dubtis a trucar-nos i t’informarem.Exàmens PLT/ Edexcel Universitat de Londres

           Al 1991 Your House va ser anomenat centre preparador coordinador i examinador per la Universitat de Londres per a l’obtenció del Certificate of Attainment in English  gràcies a la prestigiosa qualitat dels nostres cursos. Des de llavors les nostres escoles de Vic i Torelló coordinen i difonen els exàmens Pearson Language Tests/ Edexcel a Osona, el Ripollès i el Vallès Occidental.

          Aquests exàmens són reconeguts arreu del món, de fet, són moltes les universitats britàniques, dels Estats Units o d’Austràlia que prenen aquests exàmens com a referència d’admissió a les seves respectives carreres per a estudiants estrangers. A Barcelona, la prestigiosa universitat de negocis internacionals ESADE reconeix també aquests exàmens com a instrument per a accedir als seu màsters i postgraus internacionals.

         
L’estructura que segueixen aquests exàmens té una relació directa amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües del Consell Europeu. Tot seguit mostrem un recull dels nivells per a adults: 


Nivell

Descripció de nivell

MCER

5

Usuari competent

C2

4

Avançat

C1

3

Intermedi Alt

B2

2

Intermedi

B1

1

Elemental

A2

A1

Inicial

A1

         També existeixen 4 nivells per a nens:
                 
Firstwords
                 
Springboard
                 
Quickmarch
                 
Breakthrough

         Per a més informació no dubteu a contactar amb nosaltres.